Vår plattform

Learnify EdTechs multifacetterade plattform är den ideala lösningen för universitet, skolor och andra organisationer som behöver en digital yta för lärande. Läs mer nedan om vad plattformen innehåller.

Skapa

Med vår plattform följer ett verktyg som låter dig bygga ditt helt egna digitala lärmaterial. Du får tillgång till olika lättanvända funktioner som ger dig möjlighet att snabbt skapa ditt innehåll och sprida kunskap – oavsett om du vill skapa en hel kurs, en lektionsplanering eller en inspirationstavla.

FreeForm

Mallen FreeForm funkar utmärkt för att skapa dina egna lektioner och är ett kreativt alternativ till PowerPoint. Med FreeForm kan du på ett enkelt sätt skapa ditt eget lärmaterial genom att dra och släppa komponenter på sidan. Du kan designa sidor med text, bilder och video och skapa interaktiva övningar där dina deltagare kan bidra till varandras lärande i realtid.

FastTrack

Ibland är det enklare när vägen är utstakad. Mallen FastTrack är perfekt för dig som snabbt vill producera snygga kurser som ser ut att vara gjorda av proffs. Du kan börja skapa effektfullt lärmaterial på en gång genom att använda färdiga teman och interaktiva övningar. Har du inte tid att göra allt själv? Bjud in en kollega och bygg utbildningen tillsammans. Sharing is caring!

Dela

Dela ditt digitala lärmaterial med andra och skapa tillsammans. Med vårt verktyg kan ni dela på såväl arbetsuppgifter som kunskap.

Ditt material

Du äger ditt material. Du bestämmer själv om och hur du vill låta andra använda det.

Ta med dig material

Med vår plattform kan du enkelt exportera ditt material till det LMS (Learning Management System) du vill använda.

Samarbeta

Alone we can do so little; together we can do so much. Vi är övertygade om att samarbete är nyckeln till framgång. Därför såg vi till att vår plattform gör det enkelt att jobba tillsammans.

Digitala klassrum

Med hjälp av en webbläsare kan dina användare samarbeta och ta del av ditt kursmaterial när som helst, var som helst. Håll gruppdiskussioner i chatten eller dela in eleverna i smågrupper för samtal. Här kan du snabbt få överblick över inlämningsuppifter, ange status på uppgifter och lämna individuell återkoppling direkt i webbläsaren.

Bloggar

Vår plattform innehåller ett smidigt bloggverktyg som underlättar kommunikationen mellan dig och deltagarna. Bloggen kan liknas vid en digital whiteboard, eller den klassiska svarta tavlan. Ett effektivt verktyg för att inspirera och sända ut ett budskap till alla.