Innovativt lärande i fokus på SETT 2019

SETT är en årlig konferens och Skandinaviens största mötesplats inom det moderna och innovativa lärandet. Självklart var vi på Learnify där!

Spännande snack om pedagogisk teknik

Den 11 april fanns vi på plats på Kistamässan (mitt i Nordens Silicon Valley!) för att berätta om hur vi stöttar skolor och organisationer i att utveckla lärande med smart digital teknik, och såklart också låta oss inspireras av alla kloka deltagare och talare. På programmet fanns spännande föreläsningar, inspirerande workshops och förstås en massa mingel och möten.

Learnify EdTech är en del av Learnify. Vi hade ett stort gäng på plats från Learnify. På bilden syns Niklas Andersson (vice VD), Sara Nyström (projektledare), Per Brahm (VD) och Jonatan Lampa (utvecklare) tillsammans med allas stora idol Bolibompadraken.

Årets tema “co-create and educate”

Med årets tema “co-create and educate” hade SETT skapandet i fokus – något som förstås är centralt även för oss på Learnify. Vår plattform ger fantastiska möjligheter för lärare och elever att själva skapa, dela och samarbeta kring lärmaterial. Kreativitet och delaktighet är perspektiv som vi tror starkt på!

Många ville testa vårt verktyg

I vår monter kunde deltagarna själva få titta närmare på vårt egenutvecklade författarverktyg – något som intresserade många! Med vårt verktyg kan du snabbt bygga ditt helt egna digitala lärmaterial. Du får tillgång till olika lättanvända funktioner som ger dig möjlighet att snabbt skapa ditt innehåll och sprida kunskap – oavsett om du vill ta fram en hel kurs, en lektionsplanering eller en inspirationstavla. Helt i linje med årets tema på SETT “co-create and educate”!

Per Brahm (VD) och Sara Nyström (projektledare) från Learnify hade roliga dagar på SETT!